• Zielgruppen
  • Suche
 

1. intalnire PEARLS

Prima întâlnire PEARLS a avut loc în Berlin ,Germania  ,05/06 iunie 2105.A fost organizată de Asociaţia Umanistică şi a fost condusă de Meike Jens ,Leibniz University Hannover.

Reprezentanţi ai tuturor celor 9 parteneri ai proiectului au participat ,ei au pregătit prezentări power point excelente despre organizaţiile lor .Planul proiectului PEARLS ,responsabilităţile individuale cat si problemele financiare si administrative au fost discutate .ocazional ,au fost organizate si activităţi prin care participanţii au putut sa se cunoască si sa se împrietenească

Datorita finalei Champions League ,grupul proiectului nu a putut vizita memorialul celor 500,000 de Sinti si Romi ce au fost omorâţi in timpul Socialismului German . In schimb ,Ionuţ Stan a ţinut o lecţie despre situaţia Romilor in Europa in următoarea zi ,iar informaţia oferita de el a fost foarte apreciata ,ţinând cont ca elevii Romi si părinţii lor reprezintă unul din grupurile tinta ale proiectului PEARLS. Întâlnirea a luat final cu un festival relaxant in Schoneberg ,Berlin .